Få succes med Slikabens influencer program

Få succes med Slikabens influencer program

På denne side samler vi tips og gode råd til hvordan du kan opnå bedre indtjening når du deltager i Slikabens influencer program

Tænk ud af boksen

Den bedste måde at få succes med Slikabens influencer program er at tænke kreativt og ud af boksen i forhold til dit content. Indhold der minder om almindelig reklame kan naturligvis være en effektiv måde at sælge på, men vores erfaring siger at indhold der appellerer naturligt til dine følgere, typisk opnår større reach og dermed mere interaktion i form af likes og delinger – og ikke mindst salg.  

Som du nok har erfaret som influencer, er det ofte indhold der på den ene eller anden måde har interesse for dine følgere der virker bedst. Det kunne være opslag der er underholdende, sjove, interessante, visuelt flotte frem for opslag der kun fokuserer på salg.  

En af de mest almindelige og oplagte muligheder kunne være at lave en særlig anrettet slikskål til en hyggelig fredag aften med lige netop dit yndlingsslik. Det kunne altså f.eks. være et billede eller video med tilhørende beskrivelse og fokus på hvorfor det er en fordel at bestille via Slikaben (travl hverdag, bestil sammen med børnene, stort udvalg osv.)

Du kan også overveje at gå en lidt mere kreativ tilgang hvor du f.eks. laver et opslag med en humoristisk vinkel.  

Skal du på løbetur, kan du f.eks. holde en tiltrængt pause for lige at spise noget slik. Eller måske du bliver afsløret i selvsamme. Eller måske du afslører din partner eller ven/veninde i at spise dit slik.

Det kunne også være indhold der på en sjov måde forholder sig til den fristelse/selvkontrol der altid er forbundet med søde sager. F.eks. for meget slikspisning under madlavning eller i andre dagligdags situationer.

Det kan også være du har en hund, der udviser lige lovlig meget interesse for din slikspisning, som du så evt. blander en pose/skål med godbidder til, så vovse ikke bliver snydt for hyggestunden. 

Du kan overveje hvilke opslag du tidligere er nået ud til mange følgere med og overveje om du kunne lave noget lignende, men med slik som en del af opslaget.

Det er kun kreativiteten der sætter begrænsninger. Vi tilføjer løbende flere ideer – og er meget åbne for forslag fra din side også.

Lav noget sammen med aben / hjælp til kampagnen

Ønsker du et nærmere samarbejde og f.eks. har ideer til et sjovt eller interessant indhold vi kan lave i fællesskab modtager vi meget gerne forslag. Vi har planer om at lave en række aktiviteter og arrangementer hvor vi optager video til brug i markedsføringen af Slikaben.dk

Her er vi interesseret i at arbejde sammen med influencere der både har sjove ideer eller særlige evner indenfor video – eller begge!

Som eksempel har vi en ide om at lave sliksmagning hvor lokale børn og borgere deltager – og hvor aben vil deltage personligt.  Vi overvejer også at indgå i samarbejde med influencere som vil tage med aben på virksomhedsbesøg, på shopping tur og meget andet. 

Aben kunne f.eks. være en del af dine aktiviteter. Vi overvejer at lave pranks med aben som udgangspunkt. Det kunne f.eks. være med dine venner som deltagere. Du har måske et middagsselskab hvor aben kommer som gæst uden at de øvrige deltagere er informeret.  Vi har ideer der rangerer meget bredt og er åbne for det meste.