Influencer program

Influencer program

På denne side finder du alle detaljer om Slikabens influencer program. Noget der mangler? Spørg os via MakeInfluence!

Det får du:

  • 10% i kommission
  • Gratis slikpose til 150 kr.
  • Du kan tilbyde dine følgere en rabatkode på 10%.

Kommission
Du opnår 10% i kommission på salg der kommer fra din rabatkode. Alle salg registreres via rabatkoden i vores system (Woocommerce), som er blandt de mest anerkendte og udbredte shopping platforme i verden.

Rabat til dine følgere
Du vil modtage en personlig rabatkode som du kan give til dine følgere og de vil opnå 10% i besparelse på deres første ordre.

Rabatkoden til dine følgere er dit fornavn + 10. Altså f.eks. sandra10 eller peter10 uden mellemrum. Med den sparer dine følgere 10% på deres ordre. Hvis du ikke har fået din personlige rabatkode endnu, så husk at send en besked når du er klar til at gå i gang, så modtager du din kode og vi aktiverer vi den samtidig til brug. Koden oprettes også på MakeInfluence platformen, således dine salg bliver målt fra deres side også. 

Din personlige rabat
Vi giver 100% rabat til udvalgte influencere. Med denne kan du blande dine egne slikposer til en værdi af 150 kr.   Koden er personlig til dig og kan kun anvendes én gang.  

For at opnå denne rabat forventer vi at du lægger en story og et almindeligt opslag i dit IG feed. Du må naturligvis derudover promovere så ofte du har lyst til, og du vil stadig opnå 10% i kommission på alle ordrer.

Opstart
Du kan starte op så snart det passer ind i dit flow. Hvis du ikke har modtaget dine rabatkoder, kan du skrive til os på Make Influence. Men giv gerne en melding om hvornår du vil kunne starte, og evt. hvordan tænker du at promovere Slikaben. Er der noget du ønsker fra os til hjælp med kampagnen, så sig endelig til.

Udbetaling
Udbetaling sker hver 30. dag. Dog skal der minimum være opnået en samlet kommission på 200 kr. i måneden. Hvis det ikke er tilfældet overføres det opnåede beløb til den efterfølgende måned. 

Forventninger
Grundlæggende ønsker vi at indgå i længerevarende samarbejde. Vi har ikke deciderede krav, men har en forventning om at blive nævnt både i story og opslag i dit feed. Men sig frem, hvad du har i tankerne. Vi kan også stikke hovederne sammen telefonisk, hvis der er spørgsmål, eller vi lige skal gennemgå konkrete ideer til opslag og promovering. Du er altid velkommen til at ringe til mig på 30 24 44 00.

Læs os vores side med ideer til hvordan du kan promovere Slik Aben